Projectgroep Lucky Wheels
Missie van Projectgroep Lucky Wheels


Meer begrip voor elkaar


Iedereen is anders


Respect voor jezelf en voor een ander


Een beetje anders is ook gewoon


Sporten is voor iedereen Voor wie kan Projectgroep Lucky Wheels iets betekenen
Bedrijven


(sport)verenigingen


Overheidsinstanties


Voortgezet onderwijs


Basis onderwijs


Speciaal onderwijs


Jeugdinrichtingen


Lerarenopleidingen
Eigenlijk voor iedereen

 Wat doen wij met Projectgroep Lucky Wheels


Projectgroep Lucky Wheels bezoekt scholen (basisonderwijs en voortgezet onderwijs), bedrijven, jeugdinrichtingen, verenigingen en overheidsinstanties.

Tijdens het bezoek aan uw organisatie geeft Luuk Wissema, zelf rolstoelgebonden, op een educatieve maar ook speelse en sportieve manier, een goed beeld van wat mensen met een handicap of mensen die anders zijn allemaal wel kunnen.
Het doel is om de beeldvorming en vooroordelen rondom mensen die anders zijn, door bijvoorbeeld een handicap, geloof, huidskleur, dik, dun of afkomst aan te passen.

Binnen het theoriegedeelte wordt onder andere gesproken over welke soorten handicaps er zijn en wat je wel en niet kan met een handicap. Discriminatie en waarden en normen zijn hierbij erg belangrijk. In het praktijkgedeelte gaan de deelnemers daadwerkelijk ervaren hoe het is om in een rolstoel te zitten of blind te zijn.
Vele organisaties hebben al gebruik gemaakt van dit project en zijn zeer enthousiast.

Het gaat maar om één ding: respect voor iedereen, ook als die anders is.


 Projectgroep Lucky Wheels - Lezingen


Luuk Wissema geeft lezingen over hoe hij zomaar van het ene moment op het andere gehandicapt raakte. Hoe zijn leven, maar ook dat van zijn gezin op zijn kop stond. Maar vooral hoe hij met hulp (vanuit een bijzondere hoek) er weer bovenop is gekomen. Nu kan hij vertellen, hoe vaak mensen een vooroordeel hebben, zonder te weten wie die persoon in de rolstoel eigenlijk is.

Met zijn verhaal is hij veel mensen tot steun.


14 juli 2019 Luuk mag zijn levensverhaal vertellen tijdens de samenkomst van het Leger des Heils in Emmeloord.


 Projectgroep Lucky Wheels - Wat doen wij voor de anderProjectgroep Lucky Wheels wil graag ook een ander, die niet de mogelijkheid bezit een specifiek hulpmiddel aan te schaffen, helpen door het schenken van dit hulpmiddel. Daarbij wordt onder andere gedacht aan een handbike, een sportrolstoel.

Om deze hulp te realiseren is natuurlijk extra geld nodig. Luuk is erg handig met het bewerken van hout. Hij maakt meedere voorwerpen, zoals wanddecoraties, vogelhuisjes, schemerlampen, enz.
Deze worden verkocht op o.a. jaarmarkten en braderieën.Op deze pagina staan de voorwerpen afgebeeld, die gekocht kunnen worden.
Heeft u belangstelling, neem dan contact op met Luuk, kijk bij de tab "contact" voor de gegevens.

 Contact met Projectgroep Lucky Wheels


Wilt u Luuk Wissema uitnodigen om het project Lucky Wheels op uw school, bedrijf of vereniging te ontvangen? U kunt contact opnemen via telefoon, e-mail of per post.

Telefoon:
06-52898811

Email:
luuk@projectgroepluckywheels.nl

Adres:
Meteorenstraat 70
8303BB EMMELOORDOok voor het ondersteunen van ons doel "Wat doen wij voor de ander" door de aanschaf van voorwerpen door Luuk gemaakt, kunt u contact opnemen met Luuk via bovenstaande gegevens.

Wilt u voor deze website foto's of reacties sturen, dan kan dat naar de websitebeheerder Bert email naar: contact@bckvv.nl

2018 - 2022 All Rights Reserved | by: www.bckvv.nl