Projectgroep Lucky Wheels
Reacties en krantenknipsels


16 mei 2019 KBS De Golfslag Swifterband

'Wij zijn erg blij dat wij deze ervaring met de leerlingen hebben kunnen delen.
De leerlingen waren erg onder de indruk.'15 april 2019 KBS de Toekomst

Heel veel complimenten voor de manier waarop de clinic gegeven werd. Zo open, eerlijk, met humor en ernst, dat het bij de kinderen binnenkwam maar omsloeg naar een positieve gedachte. Een waardevolle boodschap voor de kinderen van de toekomst.

Reacties kinderen

'Je leert hierdoor dat je mensen niet direct moet beoordelen'.
'Nu weet ik dat het niet leuk is om mensen met een zichtbare handicap als kinderen aan te spreken'.
'Het is echt heel knap wat deze man kan, dat had ik echt niet verwacht toen ik hem voor het eerst zag'
'Je moet respect hebben voor elkaar, je mag jezelf zijn'.Krantenbericht Dorpskrant MARKNESSE SLUISpuntNL d.d. 20 februari 2019

  

14 februari 2019

Beste meneer Wissema,
Afgelopen woensdag bent u op de school geweest van mijn dochter (Mariabasisschool in Marknesse). U heeft uw verhaal verteld en dat heeft een diepe indruk op haar gemaakt.
Ik wil u hartelijk bedanken voor deze persoonlijke les. Ik weet zeker dat dit een ervaring is die ze haar hele leven mee zal nemen. En misschien dat ze uw verhaal herinnert en er kracht uit kan halen als ze ooit zelf in een moeilijke periode in haar leven komt. Want ook al hoop ik het als haar moeder niet, iedereen kan zomaar ineens in een situatie komen die levensveranderend is.
Nogmaals hartelijk dank voor deze waardevolle ervaring en dat u zo inspirerend uw persoonlijke verhaal hebt willen delen met de klas van mijn dochter.
Met vriendelijke groeten,
(een moeder)

27 september 2018

Enkele reacties van een schoolbezoek aan de OBS De Egelantier in Almere:

Wat ontzettend knap.
Hij is echt niet zielig.
Ik wist niet dat rolstoel-rijden zo zwaar kon zijn.
Blind zijn is echt spannend.


Krantenbericht weekkrant d.d. 7 augustus 2018

ZAP-week (ZAP staat voor Zomer Activiteiten Plein)
op het schoolplein van de Zonnebloemschool in Emmeloord

OBS De Tjalk

Lucky Wheels

Vrijdag 13 april 2018

In het kader van Gezonde School hebben we ook dit jaar met De Tjalk het project op wielen vanuit Sportstimulering mogen ervaren. Luuk Wissema –al ruim 25 jaar het gezicht van Lucky Wheels- kwam de groepen 8 verrassen met een klassenbezoek waarbij hij over zijn handicap heeft gesproken om vervolgens in de gymzaal de lln. op een uitdagende en praktische wijze te laten ervaren hoe het is om een handicap te hebben. Na een aantal leuke, leerzame en sportieve momenten merkten wij als leerkrachten al snel dat het beeld dat onze lln. hebben van het hebben van een handicap (beter gezegd ‘’beperking’’) langzaam verschuift van ‘’zielig’’ en ‘’sneu’’ naar ‘’wauw, wat knap’’. Iedereen is anders, en dat is maar goed ook. Wat belangrijk is, is dat je zonder vooroordelen en met respect leert kijken naar een ander en dat het dus helemaal niet uitmaakt of diegene een andere huidskleur heeft, een andere geaardheid heeft, gehandicapt is of gewoonweg zich anders gedraagt dan jij. Via deze weg willen wij Luuk, Wies en Bert bedanken voor een onvergetelijke clinic!


 Sponsoren en bevriende sites


Het werk van Projectgroep Lucky Wheels wordt mogelijk gemaakt door sponsoren en bevriende sites.

Heeft u belangstelling om ook sponsor te worden, neem dan contact op met Luuk
en kunt u opgenomen worden in onderstaande lijst.

Sportservice Flevoland
is de uitvoeringsorganisatie van het provinciale sportbeleid en het kenniscentrum voor sport en bewegen in FlevolandParfumvrije artikelen
Webwinkel parfumvrije cosmetica- en huidverzorgingsproductenWakker Zonwering
De specialist voor uw zonwering, veranda en zeilmakerij in FlevolandBert  (B.C.K.-v.V.)
het ontwerpen en onderhouden van deze websitebevriende site / sponsor
(hier kan uw naam komen)


 Enkele posters van activiteiten

 PrivacybeleidVersie 1
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 25 april 2018

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo begrijpt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Projectgroep Lucky Wheels. U dient zich ervan bewust te zijn dat Projectgroep Lucky Wheels niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen, ook als links op deze site daarnaar verwijzen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze site en draagen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons gebruik van verzamelde gegevens

Gebruik van onze diensten

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen in onze (digitale) administratie. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Communicatie

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen in onze (digitale) administratie. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Sociale media

Wij zijn op verschillende sociale media te vinden, zoals bv. Facebook. Wanneer u ons volgt op sociale media krijgen wij mogelijk toegang tot een deel van uw profielgegevens. Wij volgen ook zelf sociale media kanalen en kan op die manier toegang krijgen tot gegevens op sociale media over u.

Cookies

Wij verzamelen gegevens (aantallen bezoeken en bezochte pagina’s) voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in de bezoekers, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.

Deze website maakt geen gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) of vergelijkbare technieken.

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld.

Bewaartermijn

Wij bewaren uw gegevens niet langer dan voor de verwerkelijking van de doeleinden waarvoor zij zijn verzameld en verwerkt.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Wij zullen zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen. Zie hiervoor onze contactgegevens.
 DisclaimerInhoud

De auteur reserveert het recht om niet verantwoordelijk te zijn voor de onderwerpen, de nauwkeurigheid, de compleetheid of de kwaliteit van de informatie die verstrekt wordt. Aansprakelijkheidsclaims voor schade die veroorzaakt wordt door het gebruik van deze website of het gebruik van de informatie van de website - inclusief al het gebruik van informatie die onvolledig en/of onjuist is - zullen daarmee van de hand gewezen worden.


Referenties & Links

De auteur is niet verantwoordelijk voor content die gelinkt is of waar naar verwezen wordt - tenzij hij/zij volledige kennis heeft van illegale content in de gelinkt of gerefereerde pagina en in staat is om te verhinderen dat bezoekers die content te zien krijgen. Als er schade optreedt door gebruik te maken van links of referenties is de auteur van die pagina mogelijk aansprakelijk, niet de auteur van de pagina waar de link of referentie op staat.


Copyright

De auteur heeft geen intenties gehad om materiaal te gebruiken waar kopieerrechten op staan. Indien de er toch gebruik gemaakt is van materiaal waar rechten op staan heeft de auteur geprobeerd om, indien mogelijk, deze rechten te vermelden.
Het kopieerrecht van al het materiaal dat gecreëerd is door de auteur is gereserveerd.
Het dupliceren van teksten, afbeeldingen, etc. in elektronisch of geprinte publicaties is verboden zonder schriftelijke ondertekende toestemming van de auteur.
De auteur van deze website houdt zich het recht voor om - binnen de grenzen van de privacy wetgeving - de gegevens te gebruiken, delen met derden, aan te passen of te verwijderen zonder de gebruiker daarvan op de hoogte te stellen.


Geldigheid van deze disclaimer

Deze disclaimer moet gezien worden als onderdeel van de website van Lucky Wheels.
 Contact met Projectgroep Lucky Wheels


Wilt u Luuk Wissema uitnodigen om het project Lucky Wheels op uw school, bedrijf of vereniging te ontvangen? U kunt contact opnemen via telefoon, e-mail of per post.

Telefoon:
06-52898811

Email:
luuk@projectgroepluckywheels.nl

Adres:
Meteorenstraat 70
8303BB EMMELOORDOok voor het ondersteunen van ons doel "Wat doen wij voor de ander" door de aanschaf van voorwerpen door Luuk gemaakt, kunt u contact opnemen met Luuk via bovenstaande gegevens.

Wilt u voor deze website foto's of reacties sturen, dan kan dat naar de websitebeheerder Bert email naar: contact@bckvv.nl

2018 - 2022 All Rights Reserved | by: www.bckvv.nl